Taxi met geblokt nummer bord

Taxichauffeur John Maduro uit Amsterdam ontdekte toevallig dat zijn vrouw hem bedroog met een ander – hij pikte haar jonge minnaar zelf op in zijn taxi en leverde hem voor de deur van zijn eigen huis af! EXCLUSIEF voor DE NIEUWE doet hij zijn schokkende verhaal!

DOOR HARM O. BAKKER

“Van alle duizenden taxi’s in Amsterdam pikte hij net de mijne er uit,” aldus de 50-jarige Maduro. “Ik stond met mijn taxi op de standplaats Vrijheidslaan toen er een jonge knul instapte die naar Amstelveen moest. Hij wist niet precies de straatnaam maar zou de route wel wijzen vanaf de Keizer Karellaan. Onderweg raakten we aan de praat, voornamelijk over Ajax en over zijn werk als barkeeper in café Lusthof, toevallig een zaak waar mijn vrouw en ik ook wel eens een borreltje dronken. Een aardige knul kortom, alleen rook hij wel een beetje te sterk naar de aftershave.  Affijn, bij de Keizer Karellaan wees hij hoe ik verder moest rijden. Voor mij een bekende buurt want ik woonde een paar straten verderop.”

Tot verbijstering van Maduro moest de man op het adres Rodenburg nummer zoveel zijn.

“Ik dacht: krijg nou het schompes, die gast laat me voor mijn eigen huis stoppen! Ik deed alsof mijn neus bloedde en rekende af. Vervolgens zie ik hem door mijn tuinhek naar de deur lopen waar hij niet aanbelde maar een bos sleutels uit zijn zak haalde. Ik wist dat mijn vrouw op dat moment thuis was. Toen even later de gordijnen in onze slaapkamer dicht gingen, drong het tot mij door: mijn vrouw met wie ik al 25 jaar getrouwd was deed het met een knul die godbetert haar eigen zoon had kunnen zijn. En tot overmaat van ramp: ik had hem zelf bij mij thuis afgezet!”

Toen de bedrogen taxichauffeur zijn 51-jarige vrouw confronteerde met haar geheime affaire, dacht zij eerst dat hij een detectivebureau had ingeschakeld omdat Maduro een exacte beschrijving van haar toyboy had gegeven. “Ik vertelde niet dat die rotzak van alle zevenduizend taxi’s die er in Amsterdam rondrijden uitgerekend bij de mijne was ingestapt. Ergens schaam je je toch helemaal kapot”

Inmiddels heeft Maduro de papieren voor de echtscheiding aangevraagd.

Meer DE NIEUWE? Neem een abonnement! Klik hier.

Meer weten over DE NIEUWE? Klik hier.

Meer lezen in DE NIEUWE? Klik hier.