wenskaart

Een vrouw uit Maastricht is kwaad en teleurgesteld omdat de Nieuwjaarswensen voor 2020 voor haar totaal niet uitgekomen zijn! 

DOOR FRED FRANSSEN GASTREDACTEUR

“Het is een rampjaar geworden, ik ben gescheiden, mijn moeder is overleden en mijn dochter is weggelopen.” Het was voor de 44-jarige Maria Schepens reden om een advocaat te vragen de wenskaartbedrijven Greetz en Hallmark voor de rechter te slepen. “En niet alleen deze bedrijven maar ook alle familieleden en vrienden die mij de ‘Gelukkig Nieuwjaar’ kaarten gestuurd hebben.

BOZE  Maria wil iedereen die haar een “gelukkig 2020” kaart stuurde voor de rechter slepen

Door steeds te moeten lezen ‘gelukkig’ en ‘voorspoedig’ 2020 terwijl mijn leven een hel op aarde was, raakte ik in een depressie waardoor ik tot overmaat van ramp mijn baan ben kwijtgeraakt. Al die kaarten strooiden alleen maar zout in de wonde.” De advocaat van het slachtoffer roept mede-gedupeerden op zich te melden om de aanklacht juridisch te onderbouwen. “Deze bedrijven veroorzaken ieder jaar opnieuw met valse profetieën en listige kunstgrepen veel emotioneel leed.” Maria door haar tranen heen: “Samen staan we sterk.”

Foto: Tough Catalog / Unsplash

Abonnement op De Nieuwe? Klik hier.

Meer weten over De Nieuwe? Klik hier!

Ook reporter worden? Klik hier